Nederlands English Deutsch Français

Bedrijfsprofiel & Know How

Het winnen van mineralen vindt tegenwoordig steeds vaker verder uit de kustgebieden plaats. De sleephopperzuigers met de laad- en losinstallaties moeten dus onder elke weersomstandigheden continue kunnen functioneren. De schepen van Den Herder Seaworks voldoen aan de hoogste klasse vereisten, zijn ocean going en kunnen wereldwijd efficiënt worden ingezet.

Met moderne installaties worden mineralen met grote precisie gewonnen, gezeefd en/ of ontzilt tot het gewenste basisproduct voor verwerking in diverse industrieën. De korrelgrootte van de mineralen kan per opdracht worden gezeefd in diverse gradaties.

Maatwerk is onze specialiteit. Door jarenlange ervaring, kennis en inzet van vakkundig personeel, worden hoogwaardige grondstoffen geleverd met een constante kwaliteit. Respect voor het milieu vertaalt zich in een verantwoord en zuinig  gebruik van de zorgvuldig gekozen winlocaties.
Diverse soorten zeezand worden in overeenstemming met de Nederlandse richtlijn van het bouwstoffen besluit (KIWA BRL 9313) geleverd.
Natuurlijk kunnen de mineralen ook worden gewonnen en/ of geleverd conform wetgevingen die gelden voor buitenlandse opdrachtgevers.

Omdat Den Herder Seaworks de winning van grondstoffen uitvoert met uiterst moderne schepen en materieel, kunnen grote hoeveelheden mineralen vanuit een winningsproces direct worden getransporteerd naar de klant en op locatie droog of nat worden gelost.

Uitgelicht Nieuws

 
Neem vrijblijvend contact op
voor meer informatie:
Telefoon +31(0) 113 820 320
E-mail mail@dhseaworks.com
Disclaimer
© Den Herder Seaworks B.V.
Read full disclaimer
Design: hrv-reclame