Nederlands English Deutsch Français

Historie

Het familiebedrijf werd begin jaren ’70 opgericht door de heer A. den Herder sr. en legde zich in eerste instantie toe op het winnen van zand uit de Nederlandse binnenwateren. In de tachtiger jaren heeft men de overstap gemaakt naar het winnen van mineralen op zee.

Den Herder Seaworks is een van de belangrijkste spelers op het gebied van zand- en grindwinning in Noord Europa. Met geavanceerde sleephopperzuigers worden afnemers beleverd o.a. in Engeland, Frankrijk, België, Duitsland, Polen, Nederland en een aantal landen grenzende aan de Oostzee.

Het inmiddels 40 jarige bedrijf is van vader overgaan op vier zonen, welke allemaal werkzaam zijn aan boord van de schepen en tevens aandeelhouder zijn in Den Herder Seaworks.

TSHD Saeftinge

De Saeftinge was een sleephopperzuiger, welke werd ingezet langs de kustgebieden in Nederland en België.

Door de toename van internationale opdrachtgevers met concessiegebieden buiten Nederland, heeft de rederij enkele jaren geleden besloten om de Saeftinge te verkopen, zodat in de nabije toekomst een sleephopperzuiger met een grotere zuigdiepte en capaciteit kan worden ontwikkeld.

Uitgelicht Nieuws

 
Neem vrijblijvend contact op
voor meer informatie:
Telefoon +31(0) 113 820 320
E-mail mail@dhseaworks.com
Disclaimer
© Den Herder Seaworks B.V.
Read full disclaimer
Design: hrv-reclame