Nederlands English Deutsch Français

Dienstverlening

Den Herder Seaworks is een van de belangrijkste spelers op het gebied van mineralenwinning op zee in Noord Europa. Internationale opdrachtgevers kunnen vanuit eigen concessiegebieden zand of grind laten winnen voor handel- en overige productiedoeleinden.

Alle grondstoffen kunnen, naar wens en behoefte van de klant, worden gezeefd en/of ontzilt in overeenstemming met richtlijnen die van toepassing zijn in het land van aflevering.

De sleephopperzuigers zijn ocean going, varen onder strenge klasse vereisten en kunnen onder elke weersomstandigheden worden ingezet om een snelle levering aan klanten te waarborgen. Het gehele transport van winnen, varen en lossen wordt door Den Herder Seaworks zelf verzorgd.

Door het gebruik van ultra moderne technologieën, worden er topkwaliteitsproducten geleverd en kunnen de schepen flexibel worden ingezet met zeer geavanceerde losmethoden. Er hoeven geen externe overslag kranen worden gebruikt en er kan  op verschillende manieren worden gelost als volgt:

  • droge lossing via eigen transportband op de wal
  • natte lossing via een persleiding in een depot
  • onderlossing via bodemdeuren in een depot
  • overslag in andere schepen

Een hoge mate van service gerichtheid en accuratesse in de levering van diensten zijn onze basisuitgangspunten, om klanten op de juiste wijze te assisteren in hun 24 uurs industrieën.

Voor meer informatie over onze vloot lees verder...

Uitgelicht Nieuws

 
Neem vrijblijvend contact op
voor meer informatie:
Telefoon +31(0) 113 820 320
E-mail mail@dhseaworks.com
Disclaimer
© Den Herder Seaworks B.V.
Read full disclaimer
Design: hrv-reclame